СУГС Гиманзија „Орце Николов“

Контактирајте не:

12 + 13 =

Повеќе информации:

 

Адреса: Булевар Илинден бр.101, 1000 Скопје

Телефон: +389 2 3065 565

Факс: +389 2 3065-555

Е-пошта: info@on.edu.mk

Е-пошта: gimnazija_orce@yahoo.com

Работно време: 7:30-19:00ч. пон.-пет.

Службени лица за посредување со информации од јавен карактер:

1. Александар Максимовски – Секретар

Е-пошта: aleksandar.maksimovski@on.edu.mk

 

2. Ангелина Стевковска-Максимовска – Педагог

Е-пошта: pedagog@on.edu.mk

 

3. Ана Попризова – Психолог

Е-пошта: psiholog@on.edu.mk

 

4. IT Сектор

Е-пошта: it@orcenikolov.edu.mk

 

5. Кариерен Центар

Е-пошта: karieren@on.edu.mk

 

6. Радио Клуб 100

Е-пошта: radio@on.edu.mk

 

7. За веб страница (измени на веб страница)

Е-пошта: webmaster@orcenikolov.edu.mk