ДАТА: 25 ДЕКЕМВРИ 2015
ВРЕМЕ:
ОД 19:30 ЧАСОТ ДО 22:30 ЧАСОТ
ЛОКАЦИЈА:
ХОЛ НА СУГС ГИМНАЗИЈА „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ – СКОПЈЕ

 

По повод прославување на новогодишните празници и дочек на новата година и распустот, ИТ Секторот на СУГС Гимназијата „Орце Николов“ како и претходната година ве поканува на ПРЕДНОВОГОДИШНАТА ЗАБАВА 2015. Која по втор пат ќе се оддржи во холот на СУГС Гимназија „Орце Николов“ на 25.12.2015 (петок) во 19:30 часот. Ве очекуваме!

• Цената на билетот чини симболични 50 денари.

• Настанот е медиумски поддржан од Популарно.мк и Евенто Македонија.

За повеќе информации можете да не контактирате на it@orcenikolov.edu.mk или на fb.com/itorce