Почитувани ученици,
СИТЕ кои аплициравте за упис во СУГС Гимназија „Орце Николов“ – Скопје, во текот на следните два дена (четврток и петок) треба да ги доставите документите во училиштето според истакнатиот распоред по азбучен ред истакнат на веб-страната и влезната врата на училиштето, без оглед на пресметаните бодови на прелиминарната ранг листа, за да се финализира апликацијата за упис на ученици.