ЕРАЗМУС+ „ХОМО УНИВЕРСАЛИС“ 2018-2020

ЕРАЗМУС+ „ХОМО УНИВЕРСАЛИС“ 2018-2020

ПРОЕКТ ЕРАЗМУС+ „ХОМО УНИВЕРСАЛИС“, 2018-2020   Во периодот од 01.09.2018 до 31.08.2020 во СУГСГ „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ ќе се работи на проект од програмата Еразмус+ со назив „  ХОМО УНИВЕРСАЛИС“ во партнерство со 4 училишта: две училишта од Италија, едно од Романија и...