Оваа година, по трет пат во историјата на постоењето на СУГС Гимназија „Орце Николов“, ќе се одржи затворањето на „Денови на патронот“ и прославувањето 61 година од постоењето на оваа култна скопска гимназија.
Ве покануваме на незаборавна свирка која започнува во 19:30 часот на 25.03.2016 година (петок), каде што заедно со 7 изведби на бендови од неколку гимназии од Скопје, ќе ги прогласиме „Деновите на Орце“ за затворени.Бендовите кои ќе не забавуваат се:
• Џингова & co.
• Luka & Jakov
• String Road
• Contact 59
• Nate & Sons
• Црвена Ципела
• FFF

*Влезот е 50 денари.

Ќе бидат поставени и кутии за донации кои ќе бидат искористени за хуманитарни цели.

ДОЈДЕТЕ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАЈГОЛЕМАТА СВИРКА ШТО ОРЦЕ НЕКОГАШ ЈА ИМА ВИДЕНО!!!

За повеќе информации можете да ги контактирате организаторите на it@orcenikolov.edu.mk или на http://www.facebook.com/itorce

ЛИНК ДО НАСТАНОТ НА FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1056803221009379