Контактирајте не:

15 + 13 =

Повеќе информации:

 

Адреса: Булевар Илинден бр.101, 1000 Скопје

Телефон: +389 2 3065 555

Е-пошта: info@on.edu.mk

Работно време: 7:30-18:30ч. пон.-пет.

Службени лица за посредување со информации од јавен карактер:

1. Александар Глигоров – Секретар

Е-пошта: aleksandar.gligorov@on.edu.mk

 

2. Ангелина Стевковска-Максимовска – Педагог

Е-пошта: pedagog@on.edu.mk

 

3. Ана Попризова – Психолог

Е-пошта: ana.poprizova@on.edu.mk

 

4. IT Сектор

Е-пошта: it@on.edu.mk

 

5. Кариерен Центар

Е-пошта: pavlina.sterjovski@on.edu.mk

 

6. Радио Клуб 100

Е-пошта: radio@on.edu.mk