Smart UP Generation Unlimited

Smart UP Generation Unlimited

Погледнете како се одвиваше настанот Презентација на решенијата: Generation Unlimited – Младински предизвик! На 20.02 во СУГС Гимназија „Орце Николов“, 5те тимови во трката за место во глобалниот избирачки процес на Младинскиот Предизвик, ги презентираа своите...