Проект час по приватност

Проектот „Час по приватност“ е во организација на Дирекцијата за заштита на лични податоци и поддржан од град Скопје и Министерство за образование и наука. Во рамките на активностите за реализација на овој проект се вклучени ученици од II-4 и II-7 од СУГС Гимназија „Орце Николов“ – Скопје кои направија дисеминација на предавањето од Дирекцијата за заштита на лични податоци во училиштето и изработија видео спот со едукативна содржина. Во продолжение можете да ги погледнете презентацијата, видеото и сликите.

 

Фотографии:

Proekt "Cas po privatnost"

Видео:

Презентација:

Skills

,

Posted on

октомври 1, 2015

Submit a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.