Erasmus студиски обуки за професори

Erasmus студиски обуки за професори

Erasmus студиски обуки за професори Почетна / Проекти / Erasmus студиски обуки за професори МОЈОТ УЧИЛИШТЕН БЛОГ Како психолог кој работи во средно училиште ми претставува особен предизвик примената на современите комјутерски алатки во мојата работа. Со цел стекнување...