Кариерен центар на СУГС Гимназија „Орце Николов“ – Скопје ве поканува на:

ОРЦЕ ОТВОРЕН ДЕН

06.05.2023 (Сабота) од 10:00 до 14:00 часот во СУГС Гимназија „Орце Николов“ – Скопје.

ДОЖИВЕЈТЕ САМИ ШТО ЗНАЧИ ДА СЕ БИДЕ ОРЦАШ!

Погледнете го постерот на овој линк!