Отворен ден (06.05.2023)

Отворен ден (06.05.2023)

Кариерен центар на СУГС Гимназија „Орце Николов“ – Скопје ве поканува на: ОРЦЕ ОТВОРЕН ДЕН 06.05.2023 (Сабота) од 10:00 до 14:00 часот во СУГС Гимназија „Орце Николов“ – Скопје. ДОЖИВЕЈТЕ САМИ ШТО ЗНАЧИ ДА СЕ БИДЕ ОРЦАШ! Погледнете го постерот на овој...