ИНТЕРЕН ОГЛАС за запишување ученици во прва година за гимназиско образование за учебната 2022/2023 година

Врз основа на Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2022/2023 година во Република Северна Македонија, објавен од Министерството за образование и наука, Училишната комисија на Средното училиште на Град Скопје Гимназија “Орце Николов” –...

СООПШТЕНИЕ: Почеток на второ полугодие

Согласно календарот, второто полугодие од 1ви февруари 2022 година почнува со: I и III почнуваат со ПРВА смена II и IV почнуваат со ВТОРА смена   Со среќа, почетокот ви посакува Директорот и Наставничкиот...

Распределба по класови I година и III година, Распоред за првиот училишен ден (01.09)

Почитувани ученици, во прилог може да ги најдете документите со информации за Распределба по класови I година и III година, распоред за првиот училишен ден (01.09) и протоколите за постапување: Распределба по класови I година Распределба по класови III година Распоред...