ЕРАЗМУС+ „ХОМО УНИВЕРСАЛИС“ 2018-2020

ПРОЕКТ ЕРАЗМУС+ „ХОМО УНИВЕРСАЛИС“, 2018-2020

 

Во периодот од 01.09.2018 до 31.08.2020 во СУГСГ „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ ќе се работи на проект од програмата Еразмус+ со назив „  ХОМО УНИВЕРСАЛИС“ во партнерство со 4 училишта: две училишта од Италија, едно од Романија и едно училиште од Шпанија-координатор на проектот.

Веб страна на проектот: https://homouniversalismk.wixsite.com/mysite-1

ПРАШАЛНИК И ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО ЗА УЧЕНИЦИ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclucAbgkoN4j3nWdzq4SlXpSZuWVU3FTAepO4zcZdL6n3Gsg/viewform?c=0&w=1

 

Координатор на проектот

Сузана Стојчевска, професор

Skills

Posted on

октомври 10, 2018

Submit a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.