еТвининг видео

Ова видео е снимено со цел да учествува во натпреварот за еТвининг(eTwinning) видеа, а истовремено за промоција на нашето училиште. Видеото е и можност за наоѓање на партнери за изработка на заеднички проекти, финансирани и помогнати од некој од образовните програмите на ЕУ. Автор на видеото е Елизабета Софрониевска Николовска – амбасадор на еТвининг(eTwinning) програмата за Р. Македонија.

 

Skills

,

Posted on

октомври 4, 2015

Submit a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.