ДОПОЛНИТЕЛНИ НАСОКИ ЗА КВАЛИФИКАЦИОНО ТЕСТИРАЊЕ

Квалификационото тестирање од предметите македонски јазик и математика за упис во СУГС Гимназија „Орце Николов“ во прва година  ќе се реализира во понеделник – 20.06.2022 година со почеток во 9.00 часот. Се замолуваат учениците кои ќе се тестираат, да пристигнат...