СООПШТЕНИЕ: Почеток на второ полугодие

Согласно календарот, второто полугодие од 1ви февруари 2022 година почнува со: I и III почнуваат со ПРВА смена II и IV почнуваат со ВТОРА смена   Со среќа, почетокот ви посакува Директорот и Наставничкиот...