Прелиминарната ранг листа за упис на кандидати за учебната 2023/24 година е истакната во училиште. Истата можете да ја видите на следниот линк https://orcenikolov.edu.mk/mk/wp-content/uploads/2023/06/preliminarna_rang_lista_9073.pdf

* Конечната ранг листа ќе биде објавена во петок 23.6.2023 по 19 часот односно сабота 24.6.2023 најдоцна до 12 часот