Упис во прва година за учебната 2023/2024 – Прво пријавување

Според конечната ранг листа, 269 кандидати кои конкурирале на конкурсот за упис во прва година – прво пријавување во учебната 2023/2024г. се примени. Квалификационото тестирање за влез во билингвалните англиски паралелки ќе се спроведе во понеделник – 26.06.2023...