СООПШТЕНИЕ: Почеток на второ полугодие

Согласно календарот, второто полугодие од 1ви февруари 2022 година почнува со: I и III почнуваат со ПРВА смена II и IV почнуваат со ВТОРА смена   Со среќа, почетокот ви посакува Директорот и Наставничкиот...

Спречување на трговија со деца

Во текот на првото полугодие од учебната 2021/2022 година во организација на Биро за развој на образование се одржа презентација од страна на советничката Жанета Чонтева на тема – Спречување на трговија со деца. Претставниците од училишните тимови, беа охрабрени...